Kökshylla


I somras så var jag på Gotland och hittade en massa fynd till köket. Blandannat denna hylla som fanns i en "ladgård". Ska måla om den i vitt och ha lite olika fina saker på. Och nedanför den ska jag ha en arbetsbänk. Klädställning för två


Behövde fixa lite klädytrymme på ett ställe där en garderob inte funkar. Det fick bli en liten enklare lösning. En gammal sop kvast målades om i vitt och sen köpte jag gardin stänger från Ikea. Svarta för vara 15 kr st. Jag valde dom eftersom de gick längre ut från väggen vilket behövdes för att galgar ska få plats! Byrå lådor är från Ikea. På den högra sidan ska även en hängare för skor läggas till, men väntar på att jag ska hitta på en smart och billig lösning :) 

Loppis fynd


Ville ha en blom pedistal hemma. Och kollade bland annat på Ikea. De skulle ta  279 kr för sin. Jag hittade sedan en identisk på loppis som va hand gjord av en snickare för bara 100 kr. Alltså bättre material men billigare. Den va i furu så jag målade till den i ganska fet vit olje Snickeri färg vilket gav den en blank yta som även tål vatten stänk bättre. Blev hur bra som hellst :)